Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 10-13, 2015
Kampanje uke 10-13, 2015

Vil du lage mat raskere, sunnere, lekkert og smart?

Tupperware har et bredt sortiment av produkter som hjelper og går denne gangen løs på Mars måned med tilbud og oppskrifter for å lage mat raskt, sunt, lekkert og smart.

Vi vil jo gjerne leve sunt selv om vi ofte ikke har tid til å lage maten på tradisjonell måte. Og nettopp derfor er det flott at Tupperware tilbyr nye hjelpemidler for oss normale kokker.

Nå i Mars måned får vi et fantastisk tilbud på Smooth chopper slik at vi kan hakke stort og smått.

Vi får også tilbud på EasyRice riskoker som er beregnet for koking av ris i mikrobølgeovnen med nydelig resultat hver gang. Glem dyre risprodukukter i poser ol.

Kok brun ris, svart ris, vill ris eller sjasmin og basmatiris som en proff hver gang!

Denne gangen har vi også fått muligheten til å kjøpe en EasyRice mini som passer til single som vil koke akkurat nok ris til 1 person.

Vi kan også benytte oss av et tilbud på Mando Chef som hjelper deg også med å kutte alt du ønsker til frokost, lunch eller middag, velg ingrediens og kutt i vei.

For flere gode tilbud klikk her for å se hele «Meals in minutes» kampanjen. (Åpne i nytt vindu her.)

Vertinnegave i Mars er en Mini Kvikk Shaker på 3,5 dl, men man kan oppnå flere gaver avhengig av hvor stort salget er på din demo.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for å bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening