Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 6-9, 2015
Kampanje uke 6-9, 2015

Skap ditt magiske øyeblikk med Belgiske vafler

Så var vi allerede inne i årets andre kampanjemåned og vi kan glede oss over flere godbiter i kampanjeukene 6-9. Som alltid er det mange fristelser, og kanskje spesielt for de som elsker vafler.

I februar kan vi lage magiske øyeblikk med belgiske vafler som du med hjelp fra Tupperware kan lage i mikrobølgeovn eller i en helt vanlig stekeovn.

I kampanjen finner du en god vaffeloppskrift som du kan bruke som utgangspunkt, eller du kan lage din egen variasjon. Vaflene egner seg godt som sandwich eller som søte dessert vafler.

Tupperware gir deg selvsagt også ett godt tilbud på silikon formen som du lager 4 vafler i.

For de som ønsker pisket krem på sin vaffel eller dessert pudding har Tupperware tilbud på Speedy Chef en mikser uten strøm som pisker på rekordtid.

LES OGSÅ: Vidunderet Speedy Chef.

Om du vil lage aspik, forme gele, eggerøre, eller dessertpuddinger kan du sikre deg tilbudet på trylleformen som nå er tilgjengelig til redusert pris.

Og sist men ikke minst er det vært å nevne at du nå i Februar kan benytte deg av et tilbud på en UltraPro gryte på 3,3 liter.

For flere gode tilbud klikk her for å se hele «Share your moments» kampanjen. (Åpne i nytt vindu her.)

Vertinnegave denne perioden er 3 stk Tupperware Classics skåler.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for å bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening