Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

MicroWave Trykkoker
MicroWave Trykkoker

Trykkoker fra Tupperware endelig for salg.

Etter mer enn 15000 timer og 3 år med utvikling er endelig MicroWave trykkoker gjort tilgjengelig for salg i Norge. Nyheten er i første omgang nå kun tilgjengelig i kampanjen som strekker seg fra uke 1 til 5 så her må man benytte muligheten mens man kan…

Vi har mange hjelpemidler i hjemmet, men mye blir dessverre aldri brukt fordi man rett og slett ikke har tid. Nå har Tupperware lansert et hjelpemiddel som  kan lette på trykket og redusere tiden det tar å tilberede sunn mat.

Men nyheten MicroWave trykkoker kan man ved hjelp av mikrobølgeovnen spise mer av disse sunne ingrediensene som koker fort og du kan også lage supper, lapskaus og gryteretter på rekordtid.

Det er uendelige muligheter og om du vil spise mer vegetarisk mat er det kjekt å variere med flere ingredienser.

Bønner, belgfrukt, brun ris, linser og kjøtt tar lenger tid å koke, men som bonus får maten mer smak og du bruker mindre strøm.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Det følger med ett oppskrifthefte, bruksanvisning og en oversikt over koketider.

Enkel oppskrift : 900w 20 minutter.

  • ca 400gr kjøtt
  • 2 gul løk
  • 1 hvitløk
  • 1 paprika
  • 2 dl røde linser
  • 2 ss tomatpure
  • 1/2 l kraft
  • 1ss chillikrydder

Du velger selv om du vil ha hvitløk, chilli eller andre krydder. Vi har bare skrelt feddene og lagt dem de oppi hele, løken er kuttet grovt. Kraften har vi laget av buljong som vi har rørt ut i varmt vann.

Kjøttet har vi kuttet i terninger og blandet sammen med resten i trykkokeren og kokt 20 minutter.

Har du lyst å steke en stek på 30 minutter kan du ta en titt på denne filmen på Youtube.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening