Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 1-5, 2015
Kampanje uke 1-5, 2015

La deg begeistre av Tupperware i 2015.

Så har vi altså startet på et nytt Tupperware år som i de første 5 ukene starter med storuker, eller Big Weeks som vi kaller det innen Tupperware…

Førstemann ut er tilbudet i uke 1-2 på Crisper 2 liter som forståelig nok er et produkt som allerede finnes i mange hjem. Crisper er ikke bare utrolig flott til oppbevaring av salat, men også til blomkål, vanlig kål, druer, moreller, jordbær og for å rense bringebær for mark i bringebær sesongen.

Nytt for året er nyheten MicroWave trykkoker på 2 liter som Tupperware tilbyr til introduksjonspris i ukene 1-5. Trykkokeren er ett unikt produkt og en av markedets beste for trykkoking av mat i mikrobølgeovn. I denne kan du til eksempel lage gryteretter, supper, grønsaker, risotto, og desserter, men for at du skal komme godt i gang så følger det med ett hefte med oppskrifter.

To av Tupperwares populære produkter har fått nytt design, det er Mål og Mix på 2 liter og Kvikk Shaker på 3,5 dl. Mål og Mix og Kvikk Shaker er satt sammen med kjøkkensettet og du kan du derfor få disse som en pakkeløsning. Produktene kan kombineres med hverandre for å dekke utrolig mange behov på kjøkkenet og tilbys til en veldig gunstig pris.

Alle hjem trenger noen løsninger for oppbevaring av tørrvarer og i denne perioden kan du skaffe deg Elipse i ett sett med 4 bokser. Elipse ligner på Modulettene, men er enda mer ovale og fyller innover i hyllen og rommer veldig mye på liten plass.

For flere gode tilbud klikk her for å se hele «LET ME DELIGHT YOU» kampanjen. (Åpne i nytt vindu her.)

Er du gjest på en demonstrasjon i denne perioden får du en EcoPure2 flaske som rommer 3,1 dl :)

Dersom du ønsker å være vertinne i denne perioden får du nyheten DeliKeeper i vertinnegave. Se i kampanjen for mer informasjon om dette produktet.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for å bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening