Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Tupperware klemmer til

squeeze-it-kake
Husmødre generelt elsker å gjøre litt ekstra stas på sine kaker og bakst. De bruker gjerne engangs løsninger som sprekker i alle ender, eller som regel bare slikkepott. Uten hjelpemidler måtte man inntil i dag klaske pynten på etter beste evne og resultatet sa seg selv…

Tupperware presenterer derfor nyvinningen «Bake to Basics Squeeze It» som er ideell til dekorering og glasering.

liten-kakeBake-to-Basics-Squeeze-It gjør din hverdag og fest mer morsom siden du nå på en mye enklere måte kan pynte maten du skal servere. Tidligere var det så mye ekstra arbeid at man som regel lot det være.

Det blir en flott piff på hverdagen når du tar potetmos og sprøyter den ut av squseeze–it slik at den blir formet med flott mønster på toppen. Selvfølgelig er den helt genial til kremfløte som du da kan dekorere alle slags kaker med. Og bruker du litt konditorfarge kan resultatet bli enda mer spennende.

Du kan også lett lage Ravoli eller kryddersmør, for når den blandingen er ferdig klemmes den oppi den formen du vil bruke. Og som om ikke det var nok i seg selv, Squeeze–it er også fantastisk når du vil forme flotte vannbakkels.

Det følger med 5 ulike tuter, og den lange tuten er et absolutt must når du vil fylle boller med vaniljekrem. Siden beholderen har tett lokk kan den også settes klar i kjøleskapet slik at man senere kan pynte dessert eller sprøyte på kakao, Baileys og lignende.

Alle tutene oppbevares foruten inni beholderen og den kan også vaskes i oppvaskmaskin.

Anbefaler også å se på videoen under for mer inspirasjon.

Ønsker du mer informasjon om produktet eller være vertinne for demonstrasjon ta kontakt her.
YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening