Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 48-52, 2014
Kampanje uke 48-52, 2014

La Tupperware hjelpe deg med juleforberedelsene.

Så har det endelig blitt Desember og julen nærmer seg med stormskritt. Det er også på høy tid å starte juleforberedelsene og Tupperware gir oss som alltid flere hjelpemidler til å lage maten til jul og resten av året…

Først har vi advent tiden og for de som liker lilla ekstra godt kan de nå få ett helt sett fra Elegance serien i lilla og sort.

For de som vil piske krem til jul og ellers i året på en lett måte kan benytte tilbudet på Speedy Chef II.

Og vil du piske sammen en omelett eller en terte kan du benytte tilbudet på på en silikonform som rommer 2,4 liter som også er flott til sukkerbrød og runde kaker.

Du finner også et tilbud på matbokser med flotte motiver som er perfekte julegaver til barn. Velg motiver med musikk eller Hello Kitty.

Du finner selvfølgelig oppbevaringsbokser til kaker og store porsjoner i desembertilbudene.

Tupperware gir deg også bokser til oppbevaring av all slags mat.

For flere gode tilbud klikk her for å se hele «My spicy kitchen» kampanjen. (Åpne i nytt vindu her.)

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for å bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening