Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 44-47, 2014
Kampanje uke 44-47, 2014

Forbered deg på julen med eksotisk vri.

Nå er julen rett rundt hjørnet, og derfor har Tupperware denne måneden mange spennende gaveforslag til venner og familie. I november har Tupperware også flere tilbud på produkter som er perfekt til å tilberede retter med en litt eksotisk vri..

Vi kan til eksempel nå få de 100% tette Optium boksene med julemotiv i 3 ulike størrelser til kaker og snacks. Du kan også benytte deg av et kampanjetilbud på en rund Optimum som rommer 1,5 liter.

En annen veldig god nyhet er at Tupperware også har tilbud på Herb Chopper som er genial til hakking av nøtter, urter og løk. Dette blir en sikker vinner under juletreet om noen du kjenner ikke har en slik.

Nå burde du også benytte muligheten til å bestille den største rektangulære Festboksen som passer til verdens beste (Kvæfjord kake). Festboksen passer selvfølgelig også andre store kaker og til servering og oppbevaring.

Til de minste kan Tupperware friste med den populære pusleballen som mange kjenner fra de selv var små. Dette er en genial ball som ikke triller for langt pga fasongen og klossene kan tas ut kan puttes inn i rett hull.

Barnet kan tegne rundt klossene og de kan telle prikker på klossene fra 1 -10 tall og prikker stemmer på samme kloss. Barn som leker med deig eller leire kan bruke klossene til å presse ut fasongen til klossen.

For flere gode tilbud klikk her for å se hele «My spicy kitchen» kampanjen. (Åpne i nytt vindu her.)

Vertinnegave i denne perioden er ett Kjøkkensett II (5 deler)

I uke 46 er det også en «my spicy kitchen» ekstra kampanje med enda flere godbiter.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for å bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening