Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 40-43, 2014
Kampanje uke 40-43, 2014

Velg Tupperware og støtt kampen mot brystkreft!

Det er tid for innekos og da er det flott at Tupperware har flere tilbud som varmer for store og små.
I uke 40 kan du også være med å støtte kreftforskningen ved å kjøpe en rosa slikkepott…

I kampanjen finner vi også flere andre godbiter som på en MicroCook kanne på 1 liter. I brosjyren finner du også oppskriften på hvordan du kan lage ristede mandler i mikrobølgeovnen. Crepepannen som er fin å bruke når du skal lage omelett og pannekaker kan vi også få til redusert pris.

Den store populære sprøyteposen er også på tilbud slik at vi kan sprøyte ut godsaker, eggekrem, kakekrem, kakemasse, marengs mm.

Og når vi først skal kose oss kommer det godt med at vi kan få Silikon Cupcakeform og liten øse på tilbud. Og om du ikke allerede har det du trenger er det også tilbud på kjøkkenredskaper som kommer godt med når du skal bruke oppskriftene i kampanjen.

For flere gode tilbud klikk her for å se hele «Snack Time» kampanjen. (Åpne i nytt vindu her.)

I uke 40 er det også mulig å støtte kampen mot brystkreft ved å kjøpe en rosa slikkepott.

Takkegaven vertinner kan velge er Elegance Bølgefat og Salatbestikk i helt nye farger, og Tupperclub medlemmer har også fått eget tilbud.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for å bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening