Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 35-39, 2014
Kampanje uke 35-39, 2014

Magisk matlaging med Tupperware

Om du ikke har fått en smak av høsten enda så er i alle fall dagene blitt mye kortere allerede. Og når mørket senker seg setter vi alle mer pris på inne-kos.

Tupperware vil selvsagt hjelpe oss med kosen og tilbyr silikon vaffelform slik at vi kan steke vafler i stekeovnen. Om du liker søte eller salte vafler får vi nå et nytt produkt som gir oss nye muligheter for nye vaffelopplevelser.

Vafler og is er en svært populær kombinasjon og nettopp derfor har Tupperware også gitt oss tilbud på iskule skje. Dette er en robust skje til hard is, melonkuler og kan til og med brukes til forming av kjøttkaker.

En annen liten gladnyhet for dem som liker flotte farger er tilbudet på Allegra serien som i september kan fåes i en lekker blå farge.

For flere gode tilbud klikk her for å se hele «Magic Cooking» kampanjen. (Åpne i nytt vindu her.)

I uke 37 er det også en ekstra kampanje med flere godbiter..

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for å bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening