Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 31-34, 2014
Kampanje uke 31-34, 2014

Tupperware tilbud til dem som er hakke gale

Så var vi altså kommet til August og måneden de fleste blir minnet om at sommeren snart er over og høsten nærmer seg. De fleste har fortsatt mange flotte dager igjen før sommeren er over, og for Tupperware sin del så er dette måneden for de som er hakka gale og elsker Tupperwares hakkere.

I August kan man nemlig kjøpe både ExstraChef og Smooth Chopper og få Herb Chopperen gratis med på kjøpet. Da har du hakkere til alt du måtte ønske av store og små porsjoner, eller om du vil piske krem i en, og hakke mandler i en, og løk i den siste. Om du trenger stor eller liten porsjon så har du akkurat nettopp den hakkeren du trenger.

Tupperware gir deg også ett flott tilbud på en UltraPro form på 3,3 liter som er perfekt til alle kjøkken. UltraPro formene kan brukes i vanlig stekeovn og tåler fra -25 grader til +250 grader.

I UltraPro formene kan du til eksempel tilberede maten så steke den i stekeovn eller mikrobølgeovn for så å servere i samme form. i mikrobølgeovn. De er også flott til å holde på grillmaten og holder bedre på varmen mens all maten grilles ferdig.

I August kan du også få en rosa vippeskål på 3 liter, et rosa skjærebrett og en rosa kniv til en veldig gunstig rosa pris.

For flere gode tilbud klikk her for å se hele «En smak av Sommer» kampanjen. (Åpne i nytt vindu her.)

Til skolestart nå i August ønsker mange seg nye mat bokser og drikkeflasker, og derfor har Tupperware tilbud på dette i denne kampanjen. Og for de som vil være vertinner er takkegaven en multisil og en røreskål på 4,5 liter.

Og for alle som bruker litt av sin tid til å delta på en demonstrasjon i uke 31 og 32 vil få en tomatformet boks.

I uke 31 og 32 er det forøvrig også en ekstra kampanje med flere godbiter..

Nyt sommer videre :)

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for å bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening