Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 27-30, 2014
Kampanje uke 27-30, 2014

Nyt sommeren med Tupperware

Tupperware gir oss som vanlig noen godbiter vi kan få bruk for i når vi skal nyte sommeren sammen med familie og venner. Om du bare skal kose deg hjemme eller på tur gir Tupperware alltid en optimal løsning for hele familien.

Nå i Juli introduserer til eksempel Tupperware en nyhet til å raspe sitron og limeskall. For å presse ut hver dråpe kan du benytte deg av tilbudet på settet som inneholder både sitruspresse & rivjern.

SE OGSÅ: Sitruspresse i farta.

De allerede svært populære Lollitups er tilgjengelig til redusert pris nå i juli og er et perfekt alternativ om du ønsker å lage dine egne sunne alternativer til deg selv og barna.

SE OGSÅ: Tupperware Lollitups.

Nå om sommeren farter vi rundt og da er det flott å lage mat til turen. Tupperware har derfor satt sammen ett sett med Salat-To-Go med bestikk og dressing beger. I samme sett finner du Babuska Twin og Babuska Mellomstor og sist men ikke minst en drikkeflaske på 5 dl.

VentSmart trenger vi hele året for at vår grønnsaker, frukt og bær skal holde seg friske lengre og da er det supert at du kan få redusert pris på noen av dem i Juli. Jordbærene holder seg til eksempel mye lenger når de oppbevares i VentSmart.

For flere gode tilbud klikk her for å se hele «Nyt sommeren» kampanjen. (Åpne i nytt vindu her.)

God sommer videre :)

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening