Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 22-26, 2014
Kampanje uke 22-26, 2014

Dra på picnic med Tupperware i sommer?

Så er endelig varmen kommet og nå i juni tilbyr Tupperware flere gode tilbud og noen gode oppskrifter slik at vi kan bruke mer tid på å nyte årets første sommermåned…

Tupperware har etterhvert fått flere veldig gode strømløse «kjøkkenmaskiner» og nå i juni kan vi benytte oss av et flott tilbud på Speedy Chef II.

Med Speedy Chef II kan vi piske og mikse vår egen dressing til all den deilige salaten vi spiser hele sommeren. Vi kan selvsagt også lage marinade til grilling av både kjøtt og fisk eller rett og slett piske en nydelig krem til desserten.

LES OGSÅ: Vidunderet Speedy Chef.

Nå i juni kan vi også benytte oss av et tilbud på det helt geniale hamburgerpresse og frysesettet. Med dette kan du mye enklere lage egne hamburgere, fiskeburgere, kyllingburgere eller vegetarburgere. Når du vil lage ferdig i god tid oppbevarer du burgerne i frysesettet som også kan brukes til pålegg.

LES OGSÅ: Lanserer hamburger kongen.

Om du ønsker å lage burgere helt fra bunnen kan du benytte deg av introduksjonprisen på FusjonMaster som er en ny generasjon kvern fra Tupperware som til og med inkluderer utstyr til å lage pølser. Kjøp til eksempel laks og lag lakseburgere som er helt fantastisk.

LES OGSÅ: Tupperware FusionMaster.

For flere gode tilbud klikk her for å se hele «SUMMER DREAMING» kampanjen. (Åpne i nytt vindu her.)

Takkegave til vertinner i perioden er Fruit-To-Go og 2 stk EcoPure2 7,5 dl flasker med drikketut. I kampanjen finner du også noen flotte oppskrifter så her har man masse tips til å drømme seg helt bort i sommer.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening