Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 18-21, 2014
Kampanje uke 18-21, 2014

La Tupperware bli med ut og nyt jubeldagene i mai

Kom mai du skjønne milde og la oss alle spise ute og skape hygge og kos. Dette er måneden vi alle endelig kan nyte masse frisk luft, og slikke sol med gratis D-vitamin.

Da passer det fint at Tupperware kan friste med noen nye farger på den allerede populære Avanti serien. Denne serien er en sikker vinner om du er på tur i båten, bilen eller på camping i hytte og hus.

I mai er det også et fantastisk tilbud på den utrolig populære MandoChef som kan skive, snitte, kutte alt til salater. Nå som de Norske grønsakene kommer kan det være fint å være forberedt og spise masse grønt når det er billigst. Bruk gjerne oppskriften på vårsalaten til inspirasjon.

LES OGSÅ: Tupperware MandoChef

Til alle dere fotballfans må vi også minne om at det i mai måned er en veldig spesiell matboks og drikkeflaske tilgjengelig. Når gutta skal på tur har de nå sjansen til å sikre seg et sett med fotballmotiv.

For flere gode tilbud klikk her for å se hele «BLI MED UT» kampanjen. (Åpne i nytt vindu her.)

Takkegave i mai er en junior termokanne på 6dl, men som vanlig er det mer godsaker å hente om konsulenten selger mye på demonstrasjonen hjemme hos deg.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening