Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 14-17, 2014
Kampanje uke 14-17, 2014

Tupperware gir oss en smak av våren

Nå er det endelig vår og det er på høy tid å forberede seg til både grillsesong og kanskje også glede seg til de norske grønnsakene som snart kommer i butikken. De fleste ønsker selvsagt å spise sunt, ferskt og grønt hele året og derfor er det så fint at Tupperware har de smarte løsningene vi trenger.

I April får vi muligheten til å sikre oss et stort sett med de allerede populære VentSmart boksene. Har du noen fra før kan de også kjøpes enkeltvis til en redusert pris. VentSmart gir deg en mulighet til å forlenge holdbarheten til frukt og grønt og gir deg i tillegg til bedre orden også bedre økonomi siden du ikke trenger å kaste like mye som før.

LES OGSÅ: Tupperware VentSmart.

Vi har også gleden av å vise frem noen våryre nykommere som vil komme til nytte når du skal oppbevare poteter eller løk. Nyheten PotatoSmart og OnionSmart er nå i første omgang kun tilgjengelig for ordinært salg i april så denne muligheten bør man ikke gå glipp av. Det er også tilbud på et sett med nyheten Chop Collector og vertikal grønnsaksskreller.

For flere gode tilbud klikk her for å se hele «En smak av vår» kampanjen. (Åpne i nytt vindu her.)

Takkegave til vert/vertinner er i denne perioden et flott KombiSmart sett med 4 bokser.

I uke 16 er det «En smak av vår» extra kampanje som du kan finne ved å klikk her. (Åpne i nytt vindu her.)

I denne ekstra uken kan man sikre seg noen flotte tilbud på Allegra serien som kommer i nye farger. Det er også tilbud på den fantatiske salatslyngen som kommer godt med nå på våren om du ikke har en fra før.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening