Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Bli en Quick Chef du også

Bli en Quick Chef du også

Mange synes det er litt tungvindt å dra frem kjøkkenmaskinen hver gang de skal hakke opp grønnsaker og frukt. Om det er løk, paprika, eller jordbær så blir det som oftest bare graps og ekstra renhold om man benytter elektriske hjelpemidler. Så om man trenger liten eller stor porsjon tyr de fleste til kniven med de farer dette medfører for fingrene…

Tupperware presenterer derfor Quick Chef som den strømfrie kjøkkenmaskinen til kutting og miksing!

Quick Chef gjør den samme jobben som store kjøkkenmaskiner men er mye enklere å montere, bruke og rengjøre etter bruk. Uansett hva du skal lage, om det er salsa, omelett eller salat  så gir Quick Chef deg fordelen mange ikke klarer seg uten. Den er faktisk så enkel at barna nå kan lage sin egen milkshake og smothie.

Som alltid er det kun fantasien som setter grenser for hva du kan lage. Med Tupperware Quick Chef kan du like enkelt hakke grønnsaker og frukt som å blande smør og mel. Skulle du trenge å blande sukker og smør til kakedeigen blandes dette også like lett.

salsaJeg pleier som et eksempel å hakke paprika til omeletten for deretter å blande eggene i samme beholderen etterpå. Slik sparer jeg både tid, oppvask og får et fantastisk resultat.

Med Tupperware Quick Chef kan du også utnytte råvarene på en helt ny måte. For nå kan du endelig bruke den næringsrike stilken på brokollien, eller blomkålen. Bare skrell den og hakk den i små biter som du kan tilsette i dine i salater eller gratenger.

Anbefaler også å se på videoen under for mer inspirasjon.

Ønsker du mer informasjon om produktet eller være vertinne for demonstrasjon ta kontakt her.
YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening