Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Tupperware FusionMaster
Tupperware FusionMaster

Tupperware lanserer manuell kvern for salg i Norge

Tupperware har forsket frem mange nye hjelpemidler for alle som vil lage sunn mat mye lettere og i denne uken ble enda en nyhet lansert for salg for første gang i Norge.

Nykommeren heter FusionMaster som er en manuell kvern til kverning av kjøtt, fisk, grønnsaker og frukt og anbefales på det varmeste til for eksempel vegetarianere som ofte ønsker å kverne mange ingredienser.

Tupperware FusionMaster er lett å sette fast på bordet eller benken. Den har har to ulike hullskiver, hvor en er en grov hullskive med 8 mm hull og en fin hullskive med 4,4 mm hull. Noen ganger kan det være lettere å bruke den grove hullskiven først og så kverne det på nytt med den finere hullskiven.

Stemplet man bruker til å dytte matvarene ned med fungerer også som oppbevaringsboks til alle delene og det er også trykket QR-kode direkte på kvernen slik at du kan få en ny innføring så ofte du vil.

FusionMaster har også pølsehorn for pølsetarm til type 32-34 og man kan også bruke den til å fylle canneloni eller presse ut kransekake deig. Det anbefales dog ikke å male mandler med denne kvernen.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Vi anbefaler at du ikke vasker metalldelene i oppvaskmaskinen siden de da kan bli fortere sløve. Bunnen av kvernen med sugekoppen bør også vaskes for hånd og da gjerne med såpe og så skylles under springen.

Denne uken (uke 12) er Tupperware FusionMaster tilgjengelig for salg gjennom TUPPERWARE CARE 4 FOOD Ekstra kampanjen.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening