Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Boksåpneren er best i test
Boksåpneren er best i test

Tupperware boksåpner får terningkast 5

Klikk.no har testet sju forskjellige boksåpnere og mener boksåpneren fra Tupperware er i en klasse for seg selv. Boksåpneren ble vurdert opp mot fem manuelle, en batteridrevet og en som trengte strøm og konkluderer også med at man i stor grad får det man betaler for…

Boksåpneren fra Tupperware får terningkast 5 og kåres til best i test og du kan se alle testresultatene og flere detaljer på klikk.no her.

Forskjellen fra andre tradisjonelle boksåpnere er at boksåpneren fra Tupperware skjærer toppen av fra siden av boksen og ikke ned i toppen. Resultatet er at man ikke får skarpe kanter og at man kan nesten ikke kan se at boksen er blitt åpnet. Kuttet blir faktisk så fint at man kan bruke toppen av boksen som lokk.

LES OGSÅ: Tupperware åpner opp!.

Vi anbefaler ikke å bruke hermetikkbokser hverken til oppbevaring eller oppvarming av mat grunnet stor fare for migrasjon av potensielt farlige stoffer som til eksempel bisfenol A. Hermetikkbokser er nemlig ofte dekket av en tynn film på innsiden som frigir mer bisfenol A ved oppvarming og kan medføre en helserisiko.

Selv om den er meget brukervennlig får boksåpneren litt trekk for at mange ofte trenger en demonstrasjon for å klare å bruke den. Dette er isolert sett ikke et problem når det kommer til Tupperware ettersom det i utgangspunktet er en del av konseptet at man skal få produktet demonstrert på demonstrasjon før man kjøper det.

Man kan selvsagt også finne informasjon på nettet og her er en liten film som viser hvordan den fungerer.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Det vi kanskje liker best med denne testen er at den beviser at boksåpneren fra Tupperware kan bedre enn sine elektriske konkurrenter.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening