Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Tupperware fortsatt godt likt

Tupperware fortsatt godt likt

Tupperware Brands Corporation holder stand og beholder sin posisjon i FORTUNE’s kåring over verdens mest beundringsverdige selskaper. Tupperware har altså beholdt sin andreplass kun slått av Whirlpool.

Tupperware er fortsatt hedret for sin kvalitet og globale konkurransedyktighet og rangerer også høyest innen den kategorien. Eksempler på Tupperwares globale markeds strategi ser man tydelig i flere fremvoksende økonomier som til eksempel Indonesia hvor Tupperware har stor fremgang.

Tupperware rangeres som nest best i kategorier som går på innovasjon, sosialt ansvar og kvaliteten på produktene.

Styreformann og administrerende direktør, Rick Roings uttaler at kategoriene Tupperware er hedrer for reflekterer Tupperwares hovedmål og at det er en stor ære å bli rangert som en av verdens mest beundringsverdige selskaper 7 år på rad.

FORTUNEs liste over verdens mest beundrede selskaper blir publisert hvert år og er en høyt verdsatt tilbakemelding på selskapenes omdømme. Rangeringen gjenspeiler observasjoner og meninger fra industrielle ledere, direktører og analytikere basert på ni kriterier alt fra verdien av investeringen til samfunnsansvar.

Den siste rangeringen blir publisert i FORTUNE magasin og nettavis den 17 mars 2014 og du kan se en fullstendig liste over alle de forskjellige selskapene og kategoriene som er vurdert på money.cnn.com.

Vi vil selvsagt benytte anledningen til å gratulere Tupperware og alle som jobber hardt hver dag med utmerkelsen <3 Kilde: prnewswire.com og cnn.com.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening