Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Vi er svært glad for at så mange holder seg oppdatert og abonnerer på vårt nyhetsvarsel og derfor trekker vi nå ut en vinner for hver hundrede nye abonnent som får en liten gave fra oss…

I første omgang skal vi gi bort en TupperChef Universalkniv som har en verdi på 299 kr, men vi varierer nok litt senere i år om vi går tom, eller det om det kommer noe annet spennende.

Google FeedburnerKlikk her for å starte abonnementet, eller se eget felt under hver artikkel her på nettsiden vår hvor du også kan registrere deg som mottaker av vårt nyhetsbrev.

Del eventuelt adressen til venner og kjente som kan ha interesse av nyhetsbrevet eller bare fortell dem bare om vår nettside :P

Vi minner om at vi selvsagt også vil publisere noen unike tilbud via vår facebook side :)

Vi vil understreke at man ikke kan registrere andres e-post adresser og abonnementet må selvsagt også bekreftes. Du mottar maksimalt en e-post påfølgende morgen etter en artikkel er publisert, og man melder seg enkelt av igjen ved å klikke på «unsubscribe now» i e-postene du mottar.

Vi kontakter alle vinnere på den adressen man er oppført med i det aktive abonnementet.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om vårt nyhetsbrev eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling av noen produkter. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening