Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Katalog vår/sommer 2014
Katalog vår/sommer 2014

Årets nye Tupperware magasin publisert

Selv om de aller fleste ikke har sett så mye til våren enda kan vi allerede nå varme oss på de aller nyeste godbitene i Tupperwares nye magasin. Vi tar selvsagt en liten gjennomgang og gir deg noen av nyhetene i katalogen for vår/Sommer 2014…

Katalogen har først og fremst blitt trykket i et større format som gjør plass til bedre oversikt med produktforklaringer. Katalogen fremstår nå som veldig ryddig og har også plass til mange flere QR-koder slik at man kan få mye mer informasjon om produktene om du bruker din mobil.

Vil du vite mer om hva QR-koder er kan du besøke Wikipedia-siden for QR-koder, men du trenger altså uansett en QR-App til mobilen din for å benytte deg av denne muligheten. Det finnes utallige apper for dette formålet, men her er noen anbefalinger som er helt gratis.

iOS:
QR Reader som også tar vare på historikk og lar deg lage egne QR-koder.
i-nigma kan også lese «vanlige» strekkoder og finne priser hos Amazon osv.

Android:
Barcode scanner kan også generere QR-koder til apps, kontakter etc.
i-nigma er den samme appen som iOS-versjonen over, men bare til Android.

Vi synes det er veldig kjekt å kunne bruke telefon eller nettbrett til å hente ut mye mer informasjon om de forskjellige produktene.

På produktsiden har Tupperware gjort plass til den nye Twist n’Carry festboksen som kan brukes til både lave og høye kaker. Serien med kjøkkenredskaper er på sin side utvidet med to nye modeller hvor den ene er en multitang som er laget i to deler som kan klikkes sammen å fungere som redskap for steking, pasta, salat mm. Den andre nykommeren er en gryteskje som er flott til både å røre i gryter og servere mat med.

Når vi omsider kan dra frem grillen og åpne grillsesongen kan vi også trenge Click n’Shake som vi lenge har ønsket i katalogen. Uansett om du ønsker marinering, panering eller sier ja takk til begge deler så gir Click n’Shake deg en fullstendig løsning.

Vi har også fått inn en ny saute gryte på 2,8 liter i Tupperwares flotte gryteserie T-Chef som kan brukes i stekeovn med eller uten lokk. Grytene kan brukes på alle steketopper og om du ønsker kan du nå forberede på komfyren og steke ferdig i stekeovnen.

Klikk her for å se hele katalogen «Tupperware Vår/Sommer 2014». (Åpne i nytt vindu her.)

Det er som vanlig mange flotte produkter i katalogen så ta en gjennomgang og se om noe frister :)

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne katalogen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening