Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Ga bort Tupperware til klassen

Ga bort Tupperware til klassen

Den 6 år gamle førskoleeleven Kristofer Robinson fra Pennsylvania, USA fikk muligheten til å ønske seg 3 ting av Tupperware og tenkte da først og fremst på klassekameratene…

Hvert år gir Tupperware i USA sine konsulenter totalt 3 ønsker ved at de kan sende inn ett ønske hver gang de selger varer for mer enn 150 dollar (litt over 900 kr). Og når førskoleeleven Kristofer fikk muligheten til å sende inn sine ønsker overrasket han mange og ønsket Tupperware til klassen sin.

“Det var det riktige å gjøre og jeg elsker Tupperware” sa kristofer som har skapet fullt av Tupperware produkter takket være hans mor Rachel.

Moren til Kristofer og tidligere førskolelærer Rachel Robinson har vært aktiv Tupperware konsulent i 2 1/2 år kunne med stor stolthet entret scenen og fortelle viktigheten av å benytte Tupperware flasker for å spare miljøet.

Alle 168 elevene ved skolen fikk hver sin Tupperware drikkeflaske, mens Kristofers klassekamerater fikk en spesiell lunsjboks som inneholdt både drikkeflaske og boks til matpakken.

Rektoren på St. Luke Lutheran School i Jefferson Township, Mark Wilt forteller på sin side at Kristofer omtenksomhet egentlig ikke var spesielt overraskende siden han har vært en snill og grei gutt hele tiden.

Kristofer på sin side har vært gjennom en tøff kreftbehandling og mistet det høyre benet på grunn av sykdommen. Selv om han nå har vært kreftfri i snart 4 år har sykdommen satt sine spor og han er fullstendig avhengig av krykker.

Selv på krykker tok det han bare noen få sekunder å entre scenen sammen med moren hvor han raskt fortalte at han også hadde ønsket seg en ny sykkel og en tur til Disney World.

Sykkelen fikk han til jul, og Rachel sier hun forsøker å selge ekstra mye Tupperware for å få råd til turen til Disney World snart

Kilde: Jodi Weigand @ triblive.com.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening