Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 9-13, 2014
Kampanje uke 9-13, 2014

TUPPERWARE CARE 4 FOOD

I kampanjen for mars setter Tupperware fokus på matavfall og ønsker med dette å inspirere oss til å kaste mindre mat. Tupperware har en rekke produkter som gir økt holdbarhet og ved å følge noen enkle råd vil man kunne spare penger og miljøet…

I følge Tupperware kaster vi på verdensbasis utrolige 33% av all maten som produseres selv om 13% av verdens befolkning samtidig lever under sultegrensen. Vi her hjemme har naturligvis ikke all skyld, men vi bør med denne kunnskapen ta vår del av ansvaret siden vi i fjor kastet over 50 kilo mat hver.

Norge står for cirka 380.000 tonn av det svimlende globale matavfallet på 1,3 milliarder tonn som tilsvarer rundt en tredel av all maten som produseres i verden. Den store mengden mat som kastes skyldes blant annet forbrukernes frykt for datostemplingen, feil oppbevaring og rot.

I mars gir Tupperware deg gode tilbud på produkter som hjelper deg å unngå å kaste mat.

Tupperware gir oss 4 enkle råd som gir deg bedre utnyttelse av maten og som igjen fører til mindre søppel og lavere utslipp av CO2. Dessuten er viktig å huske at dette er en solidarisk handling og gir god matoppdragelse for barn.

 1. Hold øye med holdbarhetsdatoen
  – Sett de eldste matvarene fremst i kjøleskapet eller frys dem ned.
 2. Lag en matplan
  – Kjøp kun det du faktisk har bruk for og unngå kvantumsrabatter
 3. Bruk matrestene
  – Frys dem ned eller lag noe godt til lunsj dagen etter.
 4. Gi maten til andre
  – Skal du reise bort eller har mat i kjøleskapet som ikke blir brukt kan du gi det bort til naboer eller venner.

I magasinet finner du en oppskrift på stekt ris med grønnsaker, men om du ønsker mer anbefaler vi brosjyren Opplysningskontoret for egg og kjøtt har laget for matprat.no hvor de viser en rekke flotte oppskrifter på hvordan man kan lage god mat av rester.

Last ned brosjyren her: God mat av rester.

Tupperware har derfor i denne omgang mange flotte tilbud som skal hjelpe oss til å kaste mindre mat som til eksempel tilbudet på CoolSmart serien som er perfekt til å fryse ned rester.

Eller kanskje du også vil benytte deg av tilbudet på Space maker serien som er fantastisk til oppbevaring av tørrvarer for bedre holdbarhet. Med Space Maker serien får du samtidig bedre orden og oversikt i skap og hyller og unngår at du må kaste mat om du er uheldig å få smådyr i skapet.

For flere gode tilbud klikk her for å se hele «CARE 4 FOOD» kampanjen. (Åpne i nytt vindu her.)

Vertinner får i mars måned 4 Space Maker beholdere i takkegave.

I uke 12 er viktig å huske «CARE 4 FOOD» ekstra kampanjen (Åpne i nytt vindu her.). Da introduseres Tupperware FusionMaster kvern for salg og alle som deltar på en demonstrasjon hjemme eller hos en vert/vertinne får en Universal grønnsaksskreller i gave.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening