Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 6-8, 2014
Kampanje uke 6-8, 2014

From Tupperware With Love

I februar setter vi blant annet fokus på ost, smartere oppbevaring og den veldig populære CheeSmart serien. CheeSmart er et resultat av forskning som viser at Tupperware er i en egen klasse…

Det unike filtersystemet gjør at kondens slipper ut av beholderen, men samtidig forhindrer det tette lokket at lukt slipper ut i kjøleskapet. I februar kan du benytte deg av 3 ulike tilbud på CheeSmart.

I februar får vi også muligheten til å benytte oss av et flott tilbud på dampkokeren Mikrogourmet som er en dampkoker til mikrobølgeovn. Med Mikrogourmet tilbereder du grønnsaker, kylling og fisk med damp slik at du bevarer konsistens, smak og næringsinnhold. I Februar kan du faktisk også få 8 Ramkiner for perfekt tilberedning av individuelle porsjoner tilberedt med damp i Mikrogourmet.

For flere gode tilbud klikk her for å se hele «From Tupperware With Love» kampanjen. (Åpne i nytt vindu her.)

Takkegave denne perioden er Optimum tette beholdere på 1,25 l og 2 stk på 8 dl.

I uke 8 kan du også benytte deg av et ekstratilbud på Elegance serien. (Åpne i nytt vindu her.)

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening