Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Julekonkurranse 2013

Tupperware julekonkurranse 2013Så var det nok en gang klart for årets julekonkurranse hvor vi følger opp tradisjonen og gir bort julegaver i år også. Siden fjorårets premie var så populær har vi valgt å gjenta suksessen og gir bort en brødrister samt et knippe utvalgte godbiter…

Førstepremien er altså en ekte Tupperware brødrister som ikke bare lager nydelig toastbrød, men også brenner Tupperware logoen inn i brødet. Andrepremien er et knippe utvalgte produkter til en verdi av ca. 1500 kr og under er et bilde av både brødristeren og produktene vi gir bort.

Premie 1

Premie 2

Produktene som inngår i andre premien er som følger: 5 Tupperware Juletrær, 1 Kule skål Mini, 1 Kule skål Stor, 1 Elegance kanne 1,6 liter, 1 Elegance salatbestikk og 1 Elegance skål på 2,3 og 4,6 liter.

Konkurransen er avsluttet

  • Vinner av premie 1 var Tove Mihle Strand fra Tau
  • Vinner av premie 2 var Anita Silnes fra Lyngstad

 

Vi sender premien kostnadsfritt rett hjem til deg og det er ingen forpliktelser knyttet til deltakelse. Du kan kun delta en gang og vil bli diskvalifisert ved forsøk på juks. Vi gjør oppmerksom på at vi kun sender premien til en adresse i Norge. Vinneren vil bli trukket ut 16. desember og er man heldig så rekker man å motta premien før selveste julaften.

Vi håper mange deltar og husker å dele det glade budskap med venner og kjente :)

Lykke til og god jul til alle sammen ^^

Artikkelfoto © Amir Kaljikovic @ photoxpress.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Kommentarer

En kommentar til “Julekonkurranse 2013”
  1. Inger Vorhaug sier:

    Flotte varer

Diskuter eller gi din mening