Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Ekstra kampanje uke 48, 2013

Ekstra kampanje
Siden det snart er jul er det veldig flott å få muligheten til å handle flere av Tupperwares flotte produkter til reduserte priser. Tupperware har også mange flere produkter enn det er plass til i magasinet og det er derfor alltid spennende å se hva det er mulig å få i ulike kampanjer…

Siden utvalget er så stort er det også svært spennende å gå på demonstrasjon for å se hva som dukker opp. I uke 48 får alle som deltar på demonstrasjon ett sett med kake utstikkere i gave og de som handler for over 500,- får i tillegg en mellomstor Babuska som er flott å oppbevare formene i.

For å nevne noen andre godbiter så er Maxi Rørebolle på 7,5 liter i salg til redusert pris denne uken og er perfekt til julebaksten. En ny silikon form kan også kjøpes og med denne kan man lage kake eller gele former som blir en Hello Kitty figur. Colombine 1,7 liter selges også på tilbud i uke 48 og er en flott boks til julebakst som i tillegg pynter opp på bordet og lokket kan til og med brukes som fat.

For flere gode tilbud klikk her for å se hele «Come Together X-tra» kampanjen. (Åpne i nytt vindu her.)

LES OGSÅ: Kampanje uke 48 til 52, 2013.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Artikkelfoto © Monkey Business @ photoxpress.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening