Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Ekstra kampanje uke 46, 2013

Tupperware kampanje
I uke 46 kan vi glede oss over at Tupperware tilbyr oss en ekstra kampanje og lanserer i denne sammenheng også ett nytt produkt. Nykommeren har fått navnet «Twist n’Carry Festboks» og er en kakeboks med fantastiske egenskaper…

Twist n’Carry har den geniale egenskapen at den faktisk kan heve og senke høyden for oppbevaring og transport av lave og høye kaker i samme boks. Fatet til Twist n’Carry er identisk med kakefatet i de runde kakeboksene Tupperware har tilgjengelig for salg i katalogen akkurat nå.

Foruten dette har Tupperware også kakestabler i salg og sammen med nyheten Twist n’ Carry Festboks kan du lagre og transportere 2 kaker på en gang.

For å nevne andre godbiter man trenger når man baker så er det tilbud på 3 forskjellige slikkepotter i et sett. Det er også tilbud på kannen Mini Mål og Mix som er spesielt designet til både å måle, blande og oppbevaring.

Mange har savnet kjøkkensettet og denne uken kan vi igjen bestille dette uunnværlige settet som består av eggdeler, som skiller plomme og hviten, rivjern, sitruspresse og beholder. Vi kan også bestille ett sett med Kvartetter på 5,5 og 4 liter som også i salg denne uken.

Kvartetter er helt uunnværlige til tørrvarer hvor du trenger en stor boks til for eksempel:

  • kakeboks
  • julekaker (spesielt kromkaker)
  • cornflakes
  • hvetemel
  • kjekspakker
  • mat til hund og katt
  • vaskepulver
  • ingrediensene til brødbaking
  • og hva du måtte trenge.

For flere gode tilbud klikk her for å se hele «Give it a twist» kampanjen. (Åpne i nytt vindu her.)

Oppskrifter på bløtkakefyll finner du også i denne kampanjen og verdt å merke seg er at vertinner i denne uken kan velge ett knivsett som takkegave.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Artikkelfoto © T.Tulic @ photoxpress.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening