Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Tupperware Julekatalog 2013

10056009
I år kan du planlegge julegavene i god tid når du slapper av hjemme foran pc’n og likevel gi alle en gave av beste merkevare til jul. I kampanjen finner du flere forslag til gaver fra sortimentet som i stor grad allerede finnes i Tupperware magasinet…

Noen produkter som til eksempel tegnesjablonene er normalt sett ikke i ordinært salg, men kun tilgjengelig i forbindelse med julekampanjen. Disse er veldig populære for alle aldre og inneholder bokstaver, tall, dyr, fugl, fisk, blomster og trær.

Pusleballen er en annen leke som har vært populær i generasjoner og som er en flott pedagogisk og lærerik julegave til de minste. Eller kanskje du trenger en vin opptrekker til jul eller hva med en utrolig god boksåpner som kan kjøpes som et sett eller enkeltvis.

Les også: Kampanje uke 44 til 47, 2013

For flere gode tilbud klikk her for å se hele «All i need for Christmas» kampanjen. (Åpne i nytt vindu her.)

Ta en titt og se om du finner dine julegaver hos Tupperware i år :)

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Artikkelfoto © Mitarart @ photoxpress.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening