Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 44 til 47, 2013

22164640
I november er alle grønnsakene og all frukten høstet og vi må tenke på hva vi bør gjøre for å få alt til å holde seg lenge. Tupperware har forsket frem beholdere som hjelper deg til å få frukt og grønnsaker til å holde seg veldig lenge.

Det hjelper både på miljøet og på lommeboka når vi ikke trenger å kaste mat. Så benytt sjansen til å skaffe deg ett helt sett med VentSmart til en koselig pris og spar penger på å kaste mindre.

For mange er også november starten på bakesesongen, men for de som venter til desember så må jo bakebollene likevel være i hus. Tupperware har ett flott tilbud på 3 boller i vippeskål serien 1,5 liter + 3 liter + 5 liter som alle passer oppi hverandre når de oppbevares. Alle har to lokk, det minste kan fjernes og da har du piskekrans for mindre søl. Rillene på yttersiden gjør at bollene er stabile selv om de vippes mens du pisker.

Når baksten er klar vil vi ha kakao og da er det flott med en kanne på 1 liter + en kanne på 1,7 liter i Preludio serien slik at vi kan servere eller oppbevare drikke i kjøleskapdøren.

Når julerushet starter i desember er det kanskje greit å ha skaffet seg EasyRice og EasyPasta slik du kan koke ris eller pasta fort og lett i mikrobølgeovn. Easypasta brukes uten lokk i mikroovnen og med lokk når du heller bort vannet slik at du slipper ekstra dørslag. Easypasta beholderen kan brukes til servering, på samme måte som EasyRice brukes til både koking og servering.

I november gir Tupperware deg god rabatt på EasyRice og EasyPasta og du finner også en oppskrift på spicy rice i kampanje heftet.

For flere gode tilbud klikk her for å se hele «Spice up your life» kampanjen. (Åpne i nytt vindu her.)

Takkegaven i november er en Elegance skål som rommer 2,3 liter i fargene Lime og sort.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Artikkelfoto © CandyBoxPhoto @ photoxpress.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening