Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 40 til 43, 2013

10475324
I oktober begynner virkelig høsten å feste grepet og mens mørket senker seg så er det godt å trekke inn og nyte god mat. I kampanjen fra Tupperware finner vi også denne gang flere tilbud som skal hjelpe oss å lage god mat på en enklere måte…

I denne kampanjen finner vi til eksempel en oppskrift som forklarer hvordan du enkelt lager ovnsbakte poteter ved å bruke UltraPro grillfat. Vi får da også benytte oss av et tilbud på UltraPro 3,5 liter sammen med grillfatet, eller kun på grillfatet om du allerede har UltraPro gryten.

Vi trenger da kanskje også en egnet boks til oppbevaring av potetene og derfor lanserer Tupperware en helt ny boks som har fått navnet PotatoSmart. Som navnet PotatoSmart tilsier er dette en spesial tilpasset boks som gir den beste oppbevaringen av poteter.

For de som vil kutte potetene eller andre grønnsaker og frukt for den saks skyld er det viktig å notere seg at det også er tilbud på MandoChef. Med denne kan man enkelt kutte i skiver, strimler, terninger, og til og med kutte staver med eller uten rifler.

For flere gode tilbud klikk her for å se hele «Enkel mat i oktober» kampanjen. (Åpne i nytt vindu her.)

Takkegave i oktober en en flott Silikon Cupcakeform, men om du handler for over kr 500,- kan du benytte deg av tilbudet på grønnsaksmoser slik at du kan lage potetstappe, kålrabistappe eller mose barnemat.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Artikkelfoto © Gorilla @ photoxpress.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Kommentarer

2 kommentarer til “Kampanje uke 40 til 43, 2013”
  1. Heidi sier:

    Hei. Jeg ønsker å ha tupperware party hjemme, hvor tar jeg kontakt da?

Diskuter eller gi din mening