Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Ekstra kampanje uke 37, 2013

Tupperware kampanje 37
Nå i september trør Tupperware til med en ekstra tilbudsuke i uke 37. Kampanjen kommer i tillegg til kampanjen «smak på Tupperware» som strekker seg fra uke 35 til 39. Vi synes selvsagt det er flott med gode tilbud og tar en nærmere titt…

Et av tilbudene vi får presentert er Smooth Chopper og Herb Chopper i et komplett sett til en veldig gunstig pris. I tillegg er det også tilbud på nykommeren ExtraChef slik at du nå kan skaffe deg hele 3 kjøkkenmaskiner som drives med snor.

LES OGSÅ: Tupperware hakker for alle….
LES OGSÅ: Eventyret Tupperware EkstraChef.

Alle som ønsker det beste på kjøkkenet trenger også røreskåler og i uke 37 får vi et fantastisk tilbud på et sjeldent stort sett med hele 6 røreskåler fra 6 dl og opp til 10 liter. Alle passer oppi hverandre og alle har selvfølgelig også lokk .

Vi kan også nevne at medlemmer av TupperClub kan kjøpe den populære hamburgerpressen som så mange har ventet på. Her får du også med frysesettet slik at du får en komplett løsning for både hamburgere og fiskeburgere og lignende.

Ta en titt i kampanjen for både oppskrift og flere tilbud.

Klikk her for å se hele «Smak på Tupperware uke 37» kampanjen.

Alle gjester som deltar på en demonstrasjon i uke 37 får en Picolo matboks i gave.

Vertinner som oppnår minimum salgssum kan velge mellom UltraPro Oval 5 liter eller CoolSmart sett med 14 deler som gave i uke 37.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Artikkelfoto © Dudarev Mikhail @ photoxpress.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening