Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Katalog høst/vinter 2013/14

Tupperware katalogSå var det offisielt sett høst og vi har den store glede av å presentere den nye høst og vinter katalogen fra Tupperware. Her får du en liten gjennomgang og litt informasjon om endringene som er verdt å merke seg…

Som vanlig så bytter noen produkter farge, noen blir tatt ut og noen erstattes av nye.

Først og fremst er vi veldig glade for at den nye ExtraChef har fått plass i katalogen. Den har på kort tid rukket å blitt veldig populær og er en veldig flott kjøkkenmaskin. Vi har også fått inn den nye MandoChef som er den siste nykommeren til alle som ønsker geniale hjelpemidler på kjøkkenet.

De av dere som har vokst opp med pusleballen og har savnet den til egne barn har nå muligheten til å anskaffe denne. Ballen triller ikke fra barna, har 10 ulike fasonger på knottene, tall på ene siden av knotten, prikker tilsvarende tallet på andre siden, og alt kan selvsagt vaskes.

Dette er en pedagogisk leke som barn kan bruke i mange år og som også er fin til å tegne rundt figurene på knottene, lære å telle, og lære ulike fasonger, samt finmotorikk.

Vi har også fått inn ett nytt silikon produkt til å lage Cupcakes, og brødformen som var etterspurt til brød for spesielle dietter. Og la oss ikke glemme at vi også har fått inn en spesiell silikon ovns-hanske som gjør håndtering av varme former og panner helt trygt.

For de som har savnet noe genialt til pålegg har vi nå også fått inn Kombismart. Dette er i stor grad det produktet som dekker familiens behov i forbindelse med frokost og lunch. Her kan pålegg, grønnsaker og annet tilbehør legges klar og tas frem til måltidet og det er også tilrettelagt slik at du også kan bruke kjøleelement for at maten kan holde seg.

Klikk her for å se hele katalogen «Tupperware høst / vinter 2013/2014»..

Det er masse flotte produkter i dette magasinet så det er bare å ta seg tid til en gjennomgang og se om noe frister deg.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne katalogen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Artikkelfoto © Lev Dolgatsjov @ photoxpress.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening