Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 35 til 39, 2013

13130888
Sommeren er på hell og høsten banker på døra hos de aller fleste. Høsten er også en tid hvor de fleste trekker mer innendørs og da er det fint at Tupperware kan hjelpe oss med å finne høststemningen med til eksempel nybakt brød og kakao…

Vi trenger da selvsagt noen produkter til å hjelpe oss å komme i stemningen så kampanjen «Smak på Tupperware» passer derfor bra for september.

La oss starte med den geniale silikon brødformen hvor man kan bake de fleste brødsorter uten at de kleber seg fast i formen. Med denne formen får man et perfekt resultat hver gang og man kan faktisk også bruke den til kaker, posteier, puddinger, desserter og til og med is.

Til oppbevaring av brødet får vi nå tilbud på ToastSmart som er veldig flott til brødskiver, men selvfølgelig også hele brød. Vi får også Colombus 1,5 liter som egner seg som pynt på benken og da kan kakaoen stå fremme sammen med kaffe og te, sukker og salt.

Av andre godbiter må vi nevne tilbudet på MicroCook og Mix’n Wave som du til eksempel kan bruke til å lage din egen eplemos i mikrobølgeovnen. Om du bare vil lage litt ekstra til skiva eller mye til frysen får du uansett ett flott tilbud på to fantastiske mikro beholdere.

Les også: Tupperware MicroCook.
Les også: MicroPlus serien utvides.

For flere gode tilbud klikk her for å se hele «Smak på Tupperware» kampanjen.

Takkegaven i denne perioden er en Optimum Rund 1,5 l kakeboks.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål og eller tilbakemeldinger.

Artikkelfoto © Jiri Hera @ photoxpress.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening