Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 31 til 34, 2013

Tupperware kampanje
Så var vi altså inne i den siste sommermåneden og en tid hvor de fleste begynner å forberede seg til skolestart eller skal tilbake i full jobb etter ferien. Da trenger man selvsagt også nistepakke og derfor har nå Tupperware tilbud på nistebokser og drikkeflasker.

Om man heller vi ha med noe som varmes opp passer nok de flotte Crystal Wave boksene et bedre alternativ. Denne måneden har Tupperware tilbud på både de runde og rektangulære boksene som er perfekt for alle matpakker eller rester hjemme.

Uansett om det er ferie eller hverdags ønsker vi noen ganger at matlaging skal gå fort og være enkelt. Da er det viktig å huske at Tupperware nå tilbyr tilbud på alle 3 Easy produktene. EasyDelight til eksempel perfekt til å tilberede omelett med og uten fyll.

For de som har ønsket seg en gryte på 1 liter til saus og mindre porsjoner har nå Tupperware tilbud på 1 liter i august. Og når vi skal lage mat trenger vi redskaper så Tupperware har også tilbud på alle redskapene i august.

For flere gode tilbud klikk her for å se hele «Crazy Days» kampanjen.

Takkegaven til vertinner i august er en Preludo kanne som rommer 1,7 liter.

Ha en fortsatt fin sommer :)

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål og eller tilbakemeldinger.

Artikkelfoto © photographer @ photoxpress.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening