Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 27 til 30, 2013

10785244Juli måned er kanskje den tiden på året det grilles mest derfor har derfor vi nå fokus på grill og dipp som kan lages i en fei. Tupperware gir oss selvsagt tilbud på to produkter som kan hjelpe oss til å lage spennende retter på en lett måte.

Først ut har vi EkstraChef som både hakker og pisker ved at man bare drar i en snor og som gir deg superkrefter. Denne kan du jo til eksempel bruke til å blande en pesto som du kan smøre på grillmaten.

Les også: Eventyret Tupperware EkstraChef

Lag panering på maten ved å riste den i Click n’Shake og bruk den gjerne til å stransportere maten etterpå. Du kan også klikke er her for å se mer informasjon om Click n’ Shake.

Du finner også oppskrift på lammekoteletter med pesto i kampanjen…

Vi får også muligheten til å skaffe oss en stor Super Delikat med reim til transport og oppbevaring av mat både hjemme og på tur. Dette er selvsagt også en flott boks til f.eks medisiner, apotek, sy skrin, hobbyboks, knekkebrød osv

Og husk at man trenger ekstra mye drikke nå i sommervarmen og at Tupperware derfor nå har tilbud på drikkeflasker. Vi får også tilbud på mugge og glass med sugerørslokk som er veldig gode på biltur eller bare for å holde insektene ute.

For flere gode tilbud klikk her for å se hele «Take a dip» kampanjen.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål og eller tilbakemeldinger.

Artikkelfoto © Monkey Business @ photoxpress.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening