Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Tupperware MandoChef

Tupperware MandoChef
Tupperware er nok fortsatt mest kjent for sine plastbokser, men som flere og flere har oppdaget finnes det også mange andre praktiske hjelpemidler som kan gjøre hverdagen enklere. Nå lanseres nyheten MandoChef hvor du raskt og effektivt kan kutte frukt og grønnsaker på opptil 8 ulike måter…

Tupperware har med dette forstått at vi trenger ett hjelpemiddel som fikser all kutting og gir oss nå mange muligheter. MandoChef kan nemlig lage flate skiver, strimler, terninger, diamantform, krusete former, vaffelkutt, pommes frites, og med eller uten rifler.

Nå kan du raskt og effektivt kutte frukt og grønnsaker på opptil 8 ulike måter!

MandoChef har fått ekstra skarpe kniver og derfor følger det også med en veldig god finger beskytter som absolutt bør brukes. Det følger det også med et vannfast brukerkort med instruksjoner til utskjæringer som er en veldig flott huskelapp. Det følger også med et oppskriftshefte med flere tips.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

 
Med MandoChef kan du:

 • Kutte slette skiver med tykkelse 1-9 mm.
 • Kutte skiver med riflete overflate med tykkelse 1-9 mm
 • Kutte skiver med vaffelkutt eller krusete kutt.
 • Du kan kutte pommes frites med eller uten rifler.
 • Du kan kutte terninger eller diamant former.

MandoChef kan foruten også brukes oppå ett skjærebrett, eller over en skål.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktet eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål og eller tilbakemeldinger.

Artikkelfoto © TupperwareBrands @ Youtube.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Kommentarer

4 kommentarer til “Tupperware MandoChef”
 1. Janne sier:

  Kan denne brukest til å raspe ost med?
  Mvh Janne

  • TWFORUM sier:

   Beklager litt sent svar her :P

   Mandochef er ikke det beste alternativet for ost, men kan brukes om du vil ha strimler. Osten må ha fast konsistens så vellagret gauda eller rester av gauda går greit.

   Vi anbefaler forsåvidt heller å bruke Easylogics rivjern eller Multikvern fra side 11 i høst/vinter 2013/2014 katalogen.

 2. Gina Øby sier:

  Jeg synes det er vanskelig å bruke Mandochef – for eksempel når jeg skal lage strimler av gulerøttene, så er det jo bare halve guleroten som kan kuttes, den siste halve blir for «tynn» til at knivene får tak i de når jeg bruker fingerbeskytteren. Gjør jeg noe feil tro?

  • TWFORUM sier:

   Beskytteren har 4 metall pigger pluss plastpigger nederst. Metallpiggene holder grønnsakene når de er lange. Plast piggene holder grønsaken når den er blitt kort slik at du kan kutte helt ned.

   Håper det var til hjelp :)

Diskuter eller gi din mening