Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Ekstra kampanje uke 24, 2013

Tupperware kampanje
Tupperware har i en årrekke vært til stor hjelp både til hverdags og fest. Om det er ekstra mange som har bursdag i denne tiden er usikkert, men for oss som elsker Tupperware er det i alle fall enklere å gjøre hverdagen om til en litt festligere opplevelse…

Men Tupperware vil invitere alle på bursdagsfest i uke 24.

I denne bursdags kampanjen får vi flere fantastiske tilbud på produkter vi kan trenge når vi vil lage en flott fest. Og for å nevne det viktigste så tilbys vi nå Thermo Tup som er den nye TV kannen fra katalogen til en spesialpris. Vi får også muligheten til å anskaffe oss et sett med Avanti Rund Kombilett + Kakestabler + Hank og da har vi også et flott hjelpemiddel til å lage ulike oste og fromasjkaker.

Til fest må man jo selvsagt også ha cupcakes så derfor er det også tilbud på en silikon cupcakeform som vi kan bruke til å lage både søte og salte cupcakes. Oppskrift på salte cupcakes finnes selvsagt også i kampanjemagasinet. Og om man også vil gjøre det lille ekstra som til eksempel pynte med litt krem eller sjokolade, kan vi akkurat nå kjøpe en Bake-To-Basics Mini Squeeze-it også.

Den aller viktigste nyheten er forøvrig at nyheten MandoChef nå er tilgjengelig for salg. Dette er ett helt nytt produkt som kutter maten i skiver, eller strimler med eller uten rifler. MandoChef er kort og godt et fantastisk hjelpemiddel når du vil imponere familie og gjester.

For flere gode tilbud klikk her for å se hele «kom på burdagsfest» kampanjen.

Alternativ gave til vertinner i uke 24 er UltraPro Oval 2 l + UltraPro Grillfat, når salg på demoen er over 5000,-

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål og eller tilbakemeldinger.

Artikkelfoto © Irina Yun @ photoxpress.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening