Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 22 til 26, 2013

21999622
Den største nyheten i juni er at vi for første gang i Norge kan sikre oss nykommeren ExtraChef. Denne pryder også forsiden av kampanjemagasinet og kan være et meget praktisk hjelpemiddel når man skal ha det lille ekstra til hverdags og fest…

ExtraChef har til nå kun vært tilgjengelig for konsulenter og vertinner, men nå kan de av dere som allerede har satt den på ønskelisten bestille den i uke 22 til 26.

Kort forklart så er ExtraChef et produkt som lar deg hakke, blande, piske og mikse. Med dette produktet så har du et praktisk og enkelt verktøy som mestrer både store og små porsjoner. I Juni kampanjen kan du nå faktisk få ett super tilbud som inneholder ExtraChef og 3 ulike slikkepotter.

Om du også vil prøve oppskriften som finnes kampanjen så trenger du en av Tupperwares flotte sprøyteposer, som da selvsagt også er på tilbud i juni.

Om vi bruker mer hermetikk om sommeren er litt usikkert, men vi trenger alltid en god boksåpner og akkurat nå har Tupperware tilbud på den beste boksåpneren på markedet.

LES OGSÅ: Tupperware åpner opp!

Verdt å nevne er at det også er tilbud på den populære Allegra serien. Og om du bare vil være forberedt til sommerens party eller om du bare trenger å noe å supplere med så er det greit å benytte seg av denne kampanjen.

For flere gode tilbud klikk her for å se hele «It’s party time» kampanjen.

I juni vil alle vertinner få 2 røreskåler i friske farger som takkegave.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål og eller tilbakemeldinger.

Artikkelfoto © Monika Wisniewska @ photoxpress.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening