Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 18 til 21, 2013

Tupperware Kampanje
Kom Mai du skjønne milde med flott vær og varme slik at vi kan være ute og samtidig nyte de flotte fargene på både Tupperware produktene og ellers i naturen. Våren er tross alt en tid for friske og hyggelige tilbud som vi håper alle trenger…

Hva med å til eksempel sikre deg et sett med syv Avanti skåler eller kanskje du også trenger noe i den nye VentSmart serien? Her får du faktisk nå alle tre VentSmart modellene samlet til en så hyggelig pris at det nesten ikke finnes unnskyldninger for å ikke gi dine grønnsaker og frukt bedre holdbarhet.

Mildere dager betyr kanskje også sunn salat til lunsj og da trenger du selvsagt også Salad-To-Go hvor både bestikk og dressingen har fått integrert plass. Og når vi attpåtil får Salad-To-Go på tilbud kan nå hele familien endelig få sunn salat i egen boks.

Når vi allerede er i salatmodus er det ypperlig at vi også kan få ett sett som inneholder 3 favoritt produkter:

  1. Salat-slynge
  2. Smooth Chopper
  3. Slice n’ Star (eggedeler)

Med dette settet er vi i hvert fall rustet til alt vi vil at salaten skal inneholde, men om du vil imponere dine gjester med noe helt genialt har Tupperware også tilbud på Build n’ Shape med 6 porsjonsformer.

Takkegaven til vertinner i denne perioden er en Eksklusive Festboks med rød bunn. Denne er tilsvarende den som selges i katalogen på side 13.

For flere gode tilbud klikk her for å se hele «I love spring» kampanjen.

Vært å nevne er det at det i uke 21 kommer noen ekstra tilbud i «I love Ice cream» kampanjen hvor man kan sikre seg enda flere godbiter. Da kan man til eksempel få et sett med 6 Lollitups former. Ellers blir det også mulig å bestille de populære og veldig gode iskule skjeene til Tupperware.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål og eller tilbakemeldinger.

Artikkelfoto © IKO @ photoxpress.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening