Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 14 til 17, 2013

Tupperware kampanjeOm du har vært eller er på tur i påsken er det uansett greit å ønskes velkommen til hverdagen igjen med en ny kampanje fra Tupperware. Denne gang har kampanjen for uke 14 til 17 fått navnet «Årstidens magi» som vi synes er en god beskrivelse for våren…

Først ut i denne kampanjen er et flott tilbud på forskjellige mikrofiberkluter til hele hjemmet. Tilbudene er faktisk enda bedre enn de vi har i magasinet allerede så her kan man gjøre ett realt vårkupp som passer både lommeboka og letter renholdet.

Og når man først holder på med vårrengjøringen er det ofte man også trenger å rydde i skuffer og skap. Så om du også trenger flere bokser til oppbevaring er det ekstra fint at Tupperware nå har tilbud på 7 stk moduletter. Det er samtidig også tilbud på Recycline produkter som tørkerull holderen og en fantastisk god nal til alle vinduer eller til dusjen.

Når vi først bruker tid på husvask ønsker vi kanskje også litt sunn mat i en fei, så derfor har Tupperware tilbud på MicroGourmet som lar deg tilberede mat i mikrobølgeovnen med bare damp. Oppskrifter følger med slik at du får flere gode tips i starten.

Og om du ikke allerede har eller trenger en ny gryte kan vi også nevne at Tupperware har tilbud på en 5,7 liters gryte. Grytene fra Tupperware er svært gode i bruk fordi du koker med mindre strøm, mindre fett, mindre vann, er lette å vaske, passer til alle koketopper, og kan også brukes i stekeovn. mm.

For flere gode tilbud klikk her for å se hele «Årstidens magi» kampanjen.

Takkegave til vertinner/verter i denne perioden er Allegra 7,4 dl og 1,5 liter skåler med lokk i sort og hvit farge.

PS: Vi anbefaler de av dere som ønsker å bestille produkter via oss å gjøre dette i løpet av uke 14 da vårt lager er utilgjengelig i ukene 16 og 17. Bestillinger etter uke 14 får dessverre noe lengre leveringstid.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål og eller tilbakemeldinger.

Artikkelfoto © Patrizia Tilly @ photoxpress.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening