Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Allegra Deli

Allegra DeliI den nye Tupperware katalogen vår/sommer 2013 fikk vi muligheten til å anskaffe oss nyheten Allegra Deli som både fungerer som dørslag og spesielt velegnet til oppbevaring av mat som skal oppbevares i lake. Her tar vi en liten gjennomgang av de viktigste fordelene dette produktet gir oss…

Allegra Deli er ikke bare velegnet til oppbevaring, men også til avdrypping og servering av oliven, feta ost, tomater i olje, reker i lake etc. Man har ett praktisk dørslag som kan løftes og plasseres i beholderen slik at laken drypper av.

Allegra Deli kan kort og godt brukes til alle matvarer som oppbevares i lake, men som man ønsker å servere uten laken.

Allegra Deli kan også kombineres med Allegra snacksskål som sammen er perfekt til servering av til eksempel pistasjnøtter, peanøtter med skall, oliven og kirsebær med stener. Du legger bare nøttene i snacksskålen og setter skålen oppi Allegra Deli slik at det blir mellomrom på sidene hvor skallet eller stenene kan kastes nedi skålen under.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Allegra Deli har bestillingsnummer 1374 og leveres med en skål på 1 liter og en sil på 6,7 dl. Skålen har en diameter på 18,8 cm og en høyde på 6,4 cm. Snacksskålen har bestillingsnummer 1375 og rommer 4,1 dl og er 15,5 cm lang, 11,2 bred og 6,4 cm høy.

Et annet produkt som man kan supplere med er den populære populære Heis opp som også kan skille maten fra laken.

Klikk her for å se hele «Tupperware vår/sommer 2013» katalogen..

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktet eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål og eller tilbakemeldinger.

Artikkelfoto © Ana Machado @ Youtube.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening