Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Tupperware vår/sommer 2013

7654387
Våren nærmer seg fort i sør og det er på tide å forberede seg på varmere tider. Dessuten trenger du kanskje noen produkter til påske, eller kanskje du forbereder campingvognen til sesongen og ønsker å supplere med noen flere favoritter både her og der.

I det nye magasinet er 28 produkter tatt ut og blitt erstattet med 51 nye produkter.

Av disse 51 nye produktene har noen bare byttet farge, mens 12 av dem er helt nye eller lansert i en ny og forbedret utgave.

Bake-to-Basic målekannen er kun et av flere eksempel på et produkt som har fått ett enda bedre design. Dette målet er supert til måling av både varme og kalde ingredienser og måleskalaen kan leses både utvendig, innvendig og når du heller. Håndtaket har også til vår store glede blitt hult for bedre stabilitet.

Bake-to-Basic multikjevle med utstikkere er en en annen nyhet som nå har fått sin plass i katalogen og er en kjevle med enda bedre bruksområder.

Vi har også fått inn en ny Space Maker på 3,4 liter som er stor nok til mel boks og som åpnes og lukkes veldig lett under arbeid. Den er tett nok til at ingen dyr kan komme inn eller ut av boksen og stor nok til kattemat som kan ha ubudne smådyr med seg på kjøpet.

Vi har også fått inn en Melkeskummer som er utrolig god og som gir deg fort det skummet du ønsker på kaffen. Den nye eggedeleren som har kommer har også kommet inn i katalogen, så nå kan vi kutte egg i både skiver og båter (les; delen for båter kjøpes separat). Produktet heter Slice’n Star og kan kutte både egg, jordbær, kiwi, fersk sopp, og til og med kokte poteter til potetsalaten for å nevne noe.

Den nye kjøleskap serien VentSmart har nå også fått plass i katalogen og er et absolutt must for alle hjem som spiser frukt og grønnt og samtidig ønsker å forlenge holdbarheten. Boksene forlenger friskheten og sprøheten mye lenger og gir oss muligheten til å spare penger og kaste mindre mat.

Nå er det enda en liten stund til grillsesongen starter, men om du vil være forberedt og liker marinere ingrediensene bør du også sjekke ut Click’n Shake som er et godt hjelpemiddel. Og de av dere som til eksempel liker å lage gravlaks er dette også en boks som gjør den prosessen lettere. Dette er altså et nytt produkt med flere muligheter.

Allegra serien har også fått nye produkter i denne katalogen og da tenker vi spesielt på Allegra Deli og Allegra Snacksskål. Produktene kan brukes sammen eller hver for seg, men de er geniale begge to. Allegra Deli er forøvrig en ny modell av den kjente «heis opp».

Klikk her for å se hele «Tupperware vår/sommer 2013» katalogen..

Vi anbefaler deg å studere katalogen selv og kanskje også prøve noen av de utvalgte oppskriftene som er vedlagt.

Lykke til :)

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne katalogen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål og eller tilbakemeldinger.

Artikkelfoto © Kurhan @ photoxpress.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Kommentarer

12 kommentarer til “Tupperware vår/sommer 2013”
 1. Bodil sier:

  Syntes Tupperware var bedre før da det var livstidsgaranti på varene ;-(

 2. TWFORUM sier:

  Hei,Tupperware står for høy kvalitet.
  Alle Tupperware produkter leveres med garanti mot fabrikasjons- og materialfeil.
  Det betyr at du til enhver tid kan bytte produkter med disse material feilene.
  Produkter som viser alminnelig slitasje,
  vært brukt feil, men ikke har Fabrikasjons- eller materialfeil,
  dekkes ikke av garantien.
  Etter Norske regler regnes livsvarig garanti i 30 år.
  Tupperware har blitt solgt i Norge i 50 år så produkter over 30 år dekkes ikke.

 3. Kari S sier:

  Hei, det står INGENTING om at varer over 30 år ikke dekkes av garanti. Skal du drive en slik side som dette, sett deg inn i FAKTA. Det er ingenting som heter Livsvarig garanti……

  • TWFORUM sier:

   Hei,

   Først og fremst er det viktig å huske at denne nettsiden driftes av entusiaster for Tupperware og vi setter alle utrolig stor pris på innspill på innholdet.

   Når det skal være sagt så formidler våre skribenter hovedsakelig informasjon mottatt fra Tupperware sentralt.

   Det kan godt være at noe informasjon er feil, og da burde en kanskje stå sammen og ta opp problemet med Tupperware i stedet for å ressignere eller lange ut mot enkeltbrukere…

   Det er også viktig å huske at det ikke er vi, (Norsk forum for Tupperware) som avgjør hvorvidt en gitt vare dekkes iht. Tupperwares garantiprogram. Vi må i likhet med alle andre konsulenter levere produkter inn på ett av Tupperwares hovedlagre som vurderer produktene.

 4. Anita sier:

  Hei,
  har dere noen som har «stand» hos sandvika storsenter enda?

  • TWFORUM sier:

   Pr. i dag finnes det ingen oversikt over når og hvem som som har disse da dette er noe som har foregått litt på siden av den ofisielle salgskanalen.

 5. lene sier:

  Hei. vet du om det er noe stand i kristiansand der man kan kjøpe produktene. eller om jeg kan bestille uten å ha party?

 6. TWFORUM sier:

  Hei :-)
  Vi har ikke oversikt over når og hvor Tuppershoppen er.
  Konsulentene står der på frivillig basis.
  Bruk kontakt oss på denne siden, vi sender produkter i hele Norge.
  Vi er ett tilbud til dem som ønsker produkter uten å ha eller delta på demo.

 7. Anett sier:

  Hei skulle så gjerne ha Mål og mix 2 liter. Men ønsker ikke å ha party. Hvor i Lørenskog eller omegn kan jeg få tak i dette?

 8. Lene sier:

  Hallo!
  Har kjøpt en melkeskummer fra tupperware, men har rotet bort bruksanvisningen. Hvordan brukes den?

  • TWFORUM sier:

   Hell varm melk i kannen og sett i øsen i stengt posisjon.

   Ikke fyll for mye melk i melkeskummeren siden du må ha plass til skummet du skal lage. Hold fast på lokket, og trekk opp og ned i ca 40 sekunder.

   La melken hvile ca 1 minutt, da får du et mer fyldig og kremet skum av melken.
   Bruk øsen som skje til å løfte skummet ut av kannen og over i kaffen din eller bruk den bare til å sperre for skummet om du bare vil helle opp melken.

   Dryss eventuelt med kakao pulver over kremen.

   Vi vil også skrive en litt bedre artikkel om emnet som vi håper vil være til hjelp :)

Diskuter eller gi din mening