Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 9 til 13, 2013

Tupperware kampanje
Litt forsinket for vår del denne gangen, men vi er altså allerede godt i gang med ny kampanje som denne gangen heter «Mamma Mia- it’s Tupperware». Vi benytter også anledningen til å nevne at det er en ekstra kampanje i ukene 11 og 12 så her er det altså flere godbiter å merke seg… 

Først ut er en ny og stor Space Maker som er i salg for første gang. Denne rommer hele 3,4 liter og vi håper virkeleig at denne snart skal bli katalogvare for et produkt i denne størrelsen er noe mange har savnet. Mange har også savnet mugge og glass i katalogen så nå må en benytte muligheten mens ifm. denne aktuelle kampanjen.

EasyRice Mini selges også for første gang i forbindelse med denne kampanjen og er ett flott supplement for små husholdninger som vil nyte nykokt ris raskt og enkelt. Den leveres i samme flotte lilla farge som øvrige produkter i Easy serien som inneholder EasyPasta (pastakoker), EasyRice (riskoker), Easy Delight til eggeretter..

I denne kampanjen kan alle også skaffe seg ett UltraPro produkt til gunstig pris, det er 3,3 liters Rektangulær.
Ett flott fat til Lasagne, fisk lagt pent for tilberedning og servering, lutefisk, koteletter, grillmat, kylling og mange retter med grønsaker blandet med kjøtt, kylling eller fisk. Dette er et utrolig populært produkt som tåler stekeovn til + 250 grader og fryser til – 25 grader og mikroovnen kan også brukes til dette produktet.

Og når vi jobber på kjøkkenet trenger vi ofte gode sakser, og her trør Tupperware til med et godt tilbud på både TupperChef Saks og TupperChef Fjærkresaks. Her får man kort og godt en saks til det aller meste man trenger og de kan selvsagt deles i to og dermed vaskes grundig.

For flere gode tilbud klikk her for å se hele «Mamma Mia- it’s Tupperware» kampanjen.

Takkegaven i denne perioden er 2 beholdere i serien fra Concorde som er på 1,2 liter og 2,4 liter.

Hvert å merke seg er at man i ukene 11 og 12 kan sikre seg enda flere gode tilbud i forbindelse med ekstrakampanjen.

Da kan man til eksempel få kjøpt en av de populære boksene i serien Colombus. Disse er populære til blant annet kaffe, te, sukker og salt. Dette er flotte bokser som pynter på benken og som har vindu for å se innholdet eller sette merkelapp på.

Klikk her for å se hele «Mamma Mia- it’s Tupperware» EXTRA kampanjen uke 11-12.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål og eller tilbakemeldinger.

Artikkelfoto © Dmitry Bairachnyi @ photoxpress.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Kommentarer

En kommentar til “Kampanje uke 9 til 13, 2013”
  1. Ganoderma sier:

    yes I have a tupperware craft box but its circa 2007 but I’ll get a photo up later today of it…I love mine but its aywlas overflowing…mine is red and I gave 2 away and wish I had them as well!lovely blog by the way! Corrie:)

Diskuter eller gi din mening