Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Tupperware Multikjevle

Tupperware kjevle
I forbindelse med ekstra kampanjen uke 7-8 får vi muligheten til å sikre oss Tupperware Multikjevle for første gang her i Norge. Vi føler derfor det er på sin plass med en liten gjennomgang og viser her hvorfor denne vil kunne gjøre din bakst enklere…

Først og fremst er det viktig å huske at man skal fylle den med kaldt vann når man skal kjevle mørdeig og varmt vann ved gjærdeig. Den blir jo også litt tyngre når den er full av vann som kan være greit når til eksempel skal lage lefser.

Det følger med 4 løse ringer og 3 av disse er forskjellige kake utstikkere. Disse ringene kan også festes på endene av kjevle slik at du kan kan kjevle deigen på akkurat 3 eller 6 mm. Dette er spesielt greit til mørdeig som kan kjevles og kuttes i 3 ulike fasonger med utstikkerne slik at alle blir perfekte,

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Multikjevlen har også en svært glatt overflate slik at det er lite som fester seg på den.

Kjevlen er utrolig praktisk til marsipanlokk og vi anbefaler selvsagt også Tupperware sitt bakeunderlag på det varmeste..

LES OGSÅ: Ekstra kampanje uke 7-8, 2013.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktet eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål og eller tilbakemeldinger.

Artikkelfoto © TupperwarePortugal @ Youtube.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening