Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 5 til 8, 2013

Tupperware kampanje
En god start på dagen er viktig for de fleste og derfor kan det være greit å merke seg at Tupperware har flere godbiter som kan gjøre dagen din bedre. Et eksempel er nyheten ThermoTup som er flott til både morgenkaffen hjemme eller på jobb…

Uansett hva du liker best er Tupperware kanner kjent for å holde lenge på varmen.

Mange liker å ta med kaffen i bilen og da fyller du den bare oppi Termokrus som kan lukkes for å hindre søl.

  • Termokruset passer i koppholderen i bilen.
  • Termokruset er laget av plast og knuser ikke.
  • Termokrus må ikke forveksles med ThermoTup sin evne til å holde på varme og har ikke glasskolbe.

Siden frokost er så viktig for en optimal start på dagen har Tupperware også satt sammen et lite knippe med produkter som er flotte hjelpemidler til frokost eller andre andledninger.

  • Speedy Chef II til å piske egg til egge omeletten eller piske eggehvite og krem.
  • EasyDeliht så du kan lage egg omelett og andre retter med egg fort i mikrobølgeovn.
  • Og for at eggene skal transporteres trygt, kan vi også kjøpe en stor Eggeboks .

Vi får også muligheten til å anskaffe oss nyheten Slice n’Star for første gang i Norge. Dette er en helt ny eggedeler som både lager vanlige skiver, men også eggebåter.

Kampanjen inneholder selvsagt også andre tilbud som til eksempel ett knivskarpt tilbud på hele «U-Series» kolleksjoene som består av 7 kniver hvor da alle også leveres i egen slire. Her har du alle knivene du trenger til både kjøkken og tur. Knivbladene er laget av rustfritt stål etter strenge krav og LGA godkjent. Knivene har god balanse og håndtak med non-slip overflate fremstilt av 2 komponent plast.

For flere gode tilbud klikk her for å se hele «en god start» kampanjen.

Vertinner får i denne perioden et Allegra Serveringsfat som er perfekt til servering av en lekker frokost. Og som om ikke det var nok får man også med Allegra Deli.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål og eller tilbakemeldinger.

Artikkelfoto © crolique @ photoxpress.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening