Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Tupperware VentSmart


Nå i januar lanserte Tupperware ett helt nytt produkt som heter VentSmart. Nyvinningen er utviklet spesielt for å kunne gi bedre holdbarhet på frukt og grønt i kjøleskap og nå i januar har vi også muligheten til å sikre oss denne til en introduksjonspris.

De fleste kjøleskap har en tilegnet plass til å oppbevare grønnsaker, men problemet med denne er først og fremst at maten ofte blir raskere ødelagt av å ligge der. Derfor har Tupperware nå utviklet VentSmart som skal sikre deg optimal oppbevaring til grønnsaker, frukt og bær.

Vi utnytter også kapasiteten på kjøleskapet bedre med flere valg av oppbevaringsbokser.

På toppen av lokket finner man en ventil og det er bilder på boksene som forteller hvordan de ulike grønnsakene , bærene eller frukten skal ha ventil åpningen for optimal oppbevaring. Alle boksene kan selvsagt stables.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Med VentSmart kan man kjøpe større porsjoner og bruke opp alt fordi du har fått forlenget holdbarhet. Du slipper å gå på butikken like ofte og sparer således både penger og miljøet.

VentSmart fås i 3 størrelser :

  • VentSmart Lav 1,8 liter
  • VentSmart Høy 1,8 liter
  • VentSmart Høy 4,4 liter

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktet eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål og eller tilbakemeldinger.

Artikkelfoto © Egle Bloziene @ Youtube.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening