Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 1 til 4, 2013

Så var vi inne i et nytt år da og kan brette opp ermene for nye utfordringer i året som kommer. I årets første kampanje er det flere nye produkter som tidligere kun har vært vertinnegaver. Vi vil senere presentere nyhetene hver for seg, men her får vi en fin åpnings kampanje i det nye året.

I desember fikk noen av vertinnene MicroCook som var ett spesial designet produkt til mikrobølgeovnen. Nå er denne tilgjengelig for salg og lar deg tilberede, oppbevare, servere og fryse ( max 800 watt / – 25 C ) i samme beholder. Beholderne rommer 1,5 og 2,25 liter.

I november fikk vertinner VentSmart som er spesialdesignet for oppbevaring av bær, frukt og grønt i kjøleskapet. Denne er også nå tilgjengelig i årets første kampanje og lar deg forlenge holdbarheten på bær, frukt og grønt i kjøleskapet. Disse kommer i størrelsene 1,8 liter høy/Lav og 4,4 lliter høy.

For alle som vil ha mindre fett i maten er det også vert å merke seg at det er tilbud på UltraPro 2 liter og UltraPro Grillfat som et genialt alternativ til å steke mat i vanlig stekeovn. Det er også et flott tilbud på en 5,7 liters T chefseries gryte.

Man kan også sikre seg et prisgunstig sett med Kutteren Quick Chef III + 5 stk CoolSmart til oppbevaring i kjøleskap og frys.

For flere gode tilbud klikk her for å se hele «It’s Cooking» kampanjen.

Alle gjester en liten øse og vertinnene får ett oppbevarings sett av serien Space Maker med den nyeste modellen som rommer 3,4 liter. Flere gaver avhengig av salg og nye avtaler til nye demonstrasjoner.

Godt nytt år alle sammen og håper på et flott år for alle :)

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål og eller tilbakemeldinger.

Artikkelfoto © yellowj @ photoxpress.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening