Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 48 til 52, 2012

Det tid for vinterhygge med til eksempel gløgg, kakao, te eller andre varme drikker og Tupperware gir deg i årets siste innspurt flere gode tilbud og ett helt ett nytt produkt til varme drikker.

Nyheten T*Pot er en genial løsning og lekker kanne hvor du kan tilberede te i løs vekt og likevel unngå te smuler i teen. Selvfølgelig kan kannen også brukes til gløgg og hva du nå ellers måtte ønske av snadder i gløggen. Glassene i samme serien har lokk som også kan brukes som bordbrikke.

Julegrøten er for mange en selvfølge til jul, men folk flest spiser jo risgrøt også resten av året. Og til grøten trenger man en god strø beholder til sukkeret og eller en blanding av sukker og kanel. Denne har også lokk som kan holde sukkeret fritt for fuktighet og maur. Strø beholderen er også genial til for eksempel kokos, kakestrøssel eller hva med parmesan.

I samme serie har Tupperware tilbud på de populære Exclusive skålene som kommer i et sett med 3 stk på 1,1 liter + 2,1 liter + 3,5 liter. Disse flotte boksene kan du benytte til mat i jula og hele året og har lokk til servering av både varm og kald mat.

En annen nyhet for dem som ikke vil brenne seg på hendene når julematen skal tilberedes er Tupperwares nye og unike silikon Ovnshanske. Kast de gamle og slitte eller gi bort til andre som en flott julegave.

Og når vi da først snakker om mat så vil vi jo trenge egnet utstyr til å kutte kalkunen, ribba, eller steken når den er ute av ovnen. Da er det flott at Tupperware også har en flott kokke kniv og stekegaffel som også fås på tilbud i denne perioden.

For flere gode tilbud klikk her for å se hele «Let’s celebrate» kampanjen.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål og eller tilbakemeldinger.

Artikkelfoto © Juliya Vitsenko @ photoxpress.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening