Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Tupperware Julekatalog 2012


Så var endelig årets julekatalog på plass og her kan vi sikre oss de siste godbitene fra årets juletilbud. Julekatalogen har denne gang rett og slett bare fått navnet «Christmas Shopping 2012» og skulle ha det meste for å få sette oss i julestemning…

Julen er jo først og fremst en tid for hygge og vi Nordmenn flest har lenge hatt gode tradisjoner med å spise ulike sorter nøtter i julen. Tupperware vet jo selvsagt dette og tilbyr derfor en flott nøtteknekker som er like bra til hummer og krabbe når man kanskje har gått lei nøttene.

Og skulle du trenge en vinopptrekker så er det verdt å merke seg at det er juletilbud på denne også. Dette er også en veldig eksklusiv gave siden Tupperware er ett varemerke de fleste har hørt om og alle vet at Tupperware har førsteklasses kvalitet.

For å holde julematen fersk i kjøleskapet tilbys vi et sett bestående av 8 Alt-i-kjøl bokser. Eller kanskje det frister med et sett med 3 Cocon skåler i røde julefarger og med hvite snø fargede lokk. Når det er jul har man jo alltids noe ekstra av det meste og da er det jo greit med skåler som kan brukes til tilberedning, oppbevaring og servering.

Noen vil kanskje lage kake og noen vil ha gele, men uansett så har Tupperware en Silikon form til julepris. Med Tupperware Silikon Sweets former er det enkelt å briljere med flott hjemmelaget konfekt. Eller hva med å pakke inn en Silikon Sweets form + ingredienser + oppskriftheftet som følger med formen i en pakke og du har en perfekt julegave.

Når konfekten er ferdig kan den til eksempel serveres i ART+DESIGN godteriskål som er en lekker gjennomsiktig skål med stjernemotiv. Alternativt kan du oppbevare godsakene i de flotte Optimum beholderne med rød bunn og bilder av reinsdyr og julepynt.

Og la oss nå heller ikke glemme årets julegavetips, nemlig den flotte ThermoTup kannen som leveres sammen med et sukker og fløte sett i julerød farge.

For flere gode tilbud klikk her for å se hele «Christmas Shopping 2012» katalogen.

Så da er det bare å studere kampanjen og sikre deg dine ønsker før opplaget blir tomt :)

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål og eller tilbakemeldinger.

Artikkelfoto © Suprijono Suharjoto @ photoxpress.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Kommentarer

4 kommentarer til “Tupperware Julekatalog 2012”
 1. Bodil sier:

  Har vært helfrelst Tupperware i snart 40 år, men synes at servicen har avtatt, nå er det om å gjøre å få soplgt mest mulig men livstidsgarantien er forsvunnet. Hadde ei kaffekanne som jeg reklamerte på hele 5 ganger før det ble godtatt at den ikke holdt på varmen som den skulle å at toppa ikke funka, fikk beskjed om at jeg mått prøve å vaske toppa :-( om dere ble lei av meg eller om dere fant ut at jeg snakka sant vet jeg ikke, men 5te gangem kom det ny kanne å den funker, (har 2 stk så jeg hadde sammenlikningsgrunnlag) Da skapene mine inneholder så å si bare tupperwarw plastbokser trenger jeg ikke så mye nytt, men p.g.a kaffekanna har jeg mistet litt av handlegnisten hos dere, dessverre :-( men for all del, lykke til vidre :-)

  • TWFORUM sier:

   Hei og takk for innspill,

   Det er jo virkelig bare beklagelig at du har hatt en uheldig opplevelse med ett av produktene til Tupperware. Når det skal være sagt så selges det enormt mange av de kannene og det er svært få reklamasjoner på dem.

   Hva som er årsaken til dine problemer er jo ikke lett å vite….

   Det er jo uansett flott å høre at du fikk byttet den så mange ganger til du ble fornøyd selv om det må ha vært litt arbeid..

   Produktsortimentet til Tupperware er enormt, og det er jo uansett litt dumt om du dømmer dem alle fordi du har vært uheldig med ett produkt..

 2. Eva Britt sier:

  Er selv konsulent og har fått flere tilbakemeldinger om livstidsgarantien var bedre før. Leverte inn bl.a ei steikepanne til ca 2000 kr som bare kom i retur uten begrunnelse. Panna var ca 1 år gammel.

  • TWFORUM sier:

   Hei Eva…

   Siden du er konsulent vet du jo at alle produkter må leveres inn på ett av Tupperwares hovedlagre. Det er jo da også de som da vurderer hvorvidt produktet dekkes i henhold til Tupperwares garantiprogram.

   Tror du at det kan være forskjellige vurderinger i forhold til hvor du leverer inn produktet? Altså at de kan være strengere noen plasser enn andre steder?

   Som konsulent burde du ta slike problemstillinger opp med din Teamleder og deretter legge frem problemet for distributør. Du må jo få en grunn liksom…

Diskuter eller gi din mening