Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 44 til 47, 2012

Mens høstmørket for alvor senker seg er det endelig tid for ny Tupperware kampanje som denne gang heter «Make, Bake and celebrate». Det er mye spennende å velge mellom og vi får også en flott oppskrift på løk suppe laget i en UltraPro på mindre enn en halv time…

Og siden UltraPro er så flott til suppe gir Tupperware i denne anledning tilbud på 1,5 og 2,5 literen. Begge passer sammen og bunnene kan til og med brukes som lokk når du trenger et ekstra høyt lokk. UltraPro er derfor veldig flott til suffleer som kan bli veldig høye.

Til suffleer og mange gratenger trenger vi også egg og det er vel kanskje derfor eggeboksen er tilgjengelig for salg i kampanjen. Denne boksen er helt perfekt til oppbevaring av egg og spesielt til transport og tur bruk. Innmaten for egg kan selvsagt tas ut om du trenger en matboks og boksen er samme modell som den største av Babuska.

Og når vi er i gang med å lage mat trenger man alltids en slikkepott. Tupperware som forøvrig er verdenskjent for sine slikkepotter har nå utvidet sortimentet med en ny slikkepott som heter Silikon Palettkniv. Tupperware gir oss videre tilbudspris på alle 3 slikkepottene, liten og stor slikkepott + Silikon Palettkniv.

Og siden vi nærmer oss årets julebakst har Tupperware også trødd til med et tilbud på silikon bakeunderlag til både kaker og brente mandler. Vi får også tilbud på silikon brødform som er flott til delfiakaken, julekaken, og ikke minst spesialbrød brød til dietter.

Tupperware har også tilbud på spesialdesignede oste-klokker som minimerer kondens og lukt ved oppbevaring kjøleskapet. Ost er jo godt hele året og nå kan du altså kjøpe flere oste bokser slik at du kan bruke den boksen som passer best til den mengden ost du ønsker å bruke.

Tupperware er alltid populært under juletreet så det er på høy tid å tenke på julegavene om du vil gi vekk noen av disse flotte produktene til jul.

For flere gode tilbud klikk her for å se hele «Make, bake & celebrate» kampanjen.

For de av dere som vil ha en demonstrasjon hjemme så er vertinnegave 2 stk vippeskåler på 3 + 1,5 liter.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål og eller tilbakemeldinger.

Artikkelfoto © Peter Atkins @ photoxpress.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening