Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 40 til 43, 2012


De aller fleste kjenner allerede høsten på kroppen og mens det blir kaldere ute blir det ofte mer tid til hyggelige lag med venner og familie inne. Tupperwares kampanje for uke 40-43 heter «Viva la fiesta» og forsøker således å bidra til festen.

Kanskje du ønsker å servere guacamole og da kan det jo være greit å la seg inspirere av oppskriften som vi finner i denne kampanjen. Og om man ikke allerede har de nødvendige hjelpemidlene til å lage guacamole har selvsagt Tupperware flere tilbud på lager.

Til å hakke og blande ingrediensene anbefaler vi til eksempel å bruke Quick Chef III. Den er selvsagt også fantastisk til mange andre oppgaver som til eksempel å lage rørte tyttebær.

I denne kampanjen kan vi også få en lilla ris koker og en mini ris koker i samme farge som vi får på kjøpet. Videre får vi også en stor Sandwich boks i rosa på tilbud. Denne har flere spurt etter så her bør man altså benytte sjansen mens den er tilgjengelig.

Når man har fest så trenger man jo også noe å servere med og derfor får vi tilbud på et serveringsfat med serverings senter. Dette er en fleksibel løsning slik at du har flere forskjellige alternativer. Dette er spesielt gunstig når man ønsker å ha mange ulike separate ingredienser som til eksempel ved taco.

Til serveringen får vi også ett flott tilbud på Iso Duo Servofix, Iso Duo 2,5 liter m/skje og Iso Duo Sausenebb som alle er flotte til servering. Iso Duo Servofix er i en klasse for seg både til servering og oppbevaring.

LES OGSÅ: Tupperware Iso Duo Servofix

For de som bare vil rydde i skapene sine eller ønsker å beskytte matvarene mot dyr og insekter kan Tupperware friste med ett flott tilbud på 5 Moduletter i ulike størrelser fra 5 dl – 2,9 liter. Disse kan til eksempel brukes til tørrvarer, frokostblanding, sukker, gryn, melis, kattemat, hundemat mm.

For flere gode tilbud klikk her for å se hele «Viva la fiesta» kampanjen.

Og for de som vil invitere gjester til demonstrasjon og være vertinne så er vertinnegaven en Avanti kanne som rommer 2.1 liter + 4 glass i lilla farge.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål og eller tilbakemeldinger.

Artikkelfoto © Monkey Business @ photoxpress.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening